Over ons

Gebr. Swinkels is een familiebedrijf dat oorspronkelijk gestart is als Loonbedrijf. Inmiddels voeren wij geen loonwerk meer uit maar zijn de werkzaamheden verschoven naar grondwerk en wegenbouw. Met een compleet eigen multifunctioneel machinepark en gekwalificeerde medewerkers is het bedrijf in staat om aan alle vraag te voldoen. De diversiteit van werkzaamheden zorgen ervoor dat de klant een totaalpakket onder één dak vindt.

Onder de klanten van Gebr. Swinkels Grondwerken BV. bevinden zich grote bouwbedrijven, aannemers, gemeenten en vakantieparken. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor grondwerk van bouwputten of inritten.

 

"Elk bouw- en wegenbouwproject begint met goed grondwerk, de fundering van elk project"

Geschiedenis

Omstreeks 1959 ontstond vanuit een boerenbedrijf met koeien, het loon- en grondverzetbedrijf Gebr. Swinkels. Het is ooit begonnen met het spuiten van boomgaarden en het maaien en oogsten van graan. Later is dit uitgebreid en is het grondwerk erbij gekomen. Er werden graafmachines gekocht voor de wegenbouw en via deze tak breiden de activiteiten zich ook uit naar de woningbouw.

Door de bouw van Brandevoort nam eind jaren 90 het loonwerk af. Zodoende heeft Gebr. Swinkels haar werkzaamheden verder uitgebreid naar het grondverzet. Dit door o.a. bestrating- en rioleringswerkzaamheden te gaan verrichten.