Werkzaamheden

Gebr. Swinkels beschikt door haar jarenlange ervaringen over heel veel kennis binnen de grond- water- en wegenbouw. De diversiteit van werkzaamheden zorgen ervoor dat de klant een totaalpakket onder één dak vindt. Gebr. Swinkels voert een zeer divers pakket aan werkzaamheden uit. Een van de veel voorkomende kreten is dan ook:

"Geen werk zo raar, of Swinkels maakt het waar!"

Onder andere zijn we druk met het maken van grondwerk, wat alle werkzaamheden betreft om een goede basis in de ondergrond te creëren. Het bouwrijp maken, waaronder het aanleggen van de riolering en bouwwegen. Assisteren tijdens de bouwwerkzaamheden en in de latere fases, het woonrijp maken. Waaronder de bestrating, de beplanting en overige straatinrichtingen vallen.

Onder de klanten van Gebr. Swinkels Grondwerken BV. bevinden zich grote bouwbedrijven, aannemers, gemeenten en vakantieparken. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht voor grondwerk van bouwputten of inritten.

Grondwerken

Elk bouw- en wegenbouwproject begint met goed grondwerk, de fundering van elk project. Het verrichten van grondwerkzaamheden kan geheel door het eigen machinepark met specialistische meet- en verdichtingsapparatuur uitgevoerd worden.

Het leveren en verwerken van de diverse soorten zand, ophoogmaterialen en dergelijke kunnen door Gebr. Swinkels verzorgd worden. Zand en grond, met of zonder verontreiniging, worden voor klanten volgens de laatste richtlijnen en wetgeving afgevoerd of gestort.

Bestrating

Het aanbrengen van bestrating behoort ook tot onze werkzaamheden. Dagelijks zijn onze medewerkers bezig met het aanleggen van diverse soorten bestrating. Met beton-, gebakken- en natuursteenelementen worden door ons wegen, paden en pleinen aangelegd. Ook voor het mechanisch bestraten bent u bij ons aan het juiste adres.
Machinaal bestraten kent vele voordelen. Zo wordt het werk sneller en efficiënter uitgevoerd, de klant profiteert hiervan. Kostentechnisch is het mechanisch bestraten ook interessant als het gaat om grotere oppervlakte.

Riolering

Gebr. Swinkels heeft veel kennis in huis, en mag zich specialist noemen in het aanleggen en renoveren van riolering. Niet alleen kwaliteit leveren qua werkzaamheden, ook bijkomende aspecten zoals optimale communicatie met omwonenden horen hierbij. Het leveren, aanbrengen en renoveren van rioleringen in alle soorten, diameters en materialen kunt u met een gerust hart overlaten aan Gebr. Swinkels.

Tevens hebben wij veel ervaring met het aanleggen, onderhouden en renoveren van het riool in drukke en binnenstedelijke gebieden.

Wegenbouw

De werkzaamheden omvatten het aanleggen van verhardingen, wegen en overige infrastructuur. Wij voorzien ook in asfaltverhardingen. In samenwerking met enkele partijen leveren en verwerken wij alle soorten asfaltverharding. Ook hier staat kwaliteit hoog in het vaandel.